עוף מוקפץ עם פלפלים וקשיו

מצרכים:
חצי ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
1 פלפל אדום שושקה (מתוק) חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק מתוק
(גמבה) חתוך לרצועות
1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
כוס קשיו
כף שמן קנולה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח
אופן ההכנה:
בווק או מחבת רחבה מחממים את השמן.
כאשר השמן חם מטגנים את רצועות חזה העוף כ2 דקות מכל כיוון.
מוסיפים את השום והפלפלים וממשיכים לטגן כ3 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הסויה, הצ'ילי והקשיו ומקפיצים כ3 דקות נוספות.
מורידים מהאש ומגישים.
מתכון נהדר תודה רבה ♥
ReplyDelete