עוגת ביסקוויטים שוקולד וניל בציפוי שוקולד
2 מיכלי שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
חבילת אינסטנט פודינג וניל
400 מ"ל חלב
1 כפית תמצית וניל
3 כפות שוקולית
לציפוי:
חבילת שוקולד פרה מריר
1/3 חבילה קטנה של חמאה
רבע כוס מים רתוחים
כפית קקאו/ שוקולית
אופן ההכנה:
טובלים את הביסקוויטים בחלב (טבילה מהירה) ומעבירים לתבנית וכך ומרפדים תבנית בביסקוויטים, חוזרים על הפעולה ויוצרים שכבה כפולה של ביסקוויטים.
בקערת המיקסר מערבבים חפיסה של אינסטנט וניל עם 200 מ"ל חלב, חבילת שמנת מתוקה וכפית תמצית וניל
עד קבלת קרם אחיד.
מפזרים את הקרם על הביסקוויטים בתבנית בצורה אחידה ושווה בגובה של 5 ס"מ בערך.
חוזרים על הפעולה הראשונה - טובלים ביסקוויטים בחלב ומניחים על הקרם וניל בעדינות כך יוצרים שכבה כפולה של ביסקוויטים כמו בפעם הראשונה.
בקערת המיקסר מערבבים מיכל שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג שוקולד, שוקולית ו200 מ"ל חלב עד קבלת מרקם אחיד
מפזרים מהקרם בצורה שווה בתבנית.
מכינים את הציפוי- מניחים את כלל מצרכי הציפוי בקערה ומכניסים למיקרוגל למספר שניות, מערבבים היטב מצננים כדקה בטמפ' החדר ומפזרים בעדינות על קרם השוקולד.
מכניסים את העוגה למקרר למספר שעות
בתאבון.
0 comments: