אוסובוקו טלה ברוטב פיקנטי עם ירקות שורש

10:13 AM Unknown 0 Comments


מתכון מקסים של קדירת בשר עגל, בתיבול עדין, מבושלת שעות ארוכות עד שהבשר רך ונימוח.

6-8 פרוסות דקות של אוסובוקו (רגלי טלה) עם העצם
2 כפות שמן
3 שיני שום כתוש
בצל קצוץ דק
ראש של שום מקולף
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לפרוסות
שורש סלרי חתוך לקוביות
ליטר וחצי מים
חצי כפית של טימין יבש
כפית פפריקה חריפה
כפית כמון
כף אבקת מרק עוף
כפית כרכום
מלח

אופן ההכנה:
בסיר עמוק צורבים את הבשר מכל הכיוונים עד השחמה.
מורידים את הבשר לצלחת עם נייר סופג.
באותו סיר מטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את הבשר, שאר הירקות, את המים והתבלינים ומרתיחים.
מורידים את הקצף שנוצר ומקפידים שהמים מכסים את כל הירקות.
מבשלים על אש נמוכה כשלוש שעות.
מורידים מהאש, מצננים מעט ומגישים.

0 comments: