ארטיק מגנום ביתי - מתכון של מתי עמרם

המתכון ל"ארטיק מגנום ביתי" פשוט סכרן אותי והחלטתי לנסות אותו בבית
הארטיקים יצאו מושלם בדיוק כמו שציפיתי.
לא יכולתי שלא לשתף את הארטיקים המקסימים הזה שלדעתי הם הולכים להיות הדבר המרענן של הקיץ אצלי במטבח.
מומלץ וכדאי לנסות.
מוגש באהבה, ושוב תודה למתי עמרם...
מגנום ביתי לימים החמים
להלן מתכון:
לארטיקים (ל-12, בתבנית סיליקון לארטיקים):
•2 מכלים שמנת מתוקה
•1 פחית חלב ממותק מרוכז
•לתוספת (רק אם רוצים): 1 כף קפה נמס
•½ כוס (עד 1 כוס) אגוזי פקאן מסוכרים ("פקאן סיני") קצוצים
לציפוי:
•300 גרם שוקולד חלב
•3 כפות שמן
מכינים את הארטיקים ומקפיאים:
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
מקפלים פנימה חלב מרוכז.
אם רוצים, מוסיפים קפה נמס ואגוזים קצוצים ומקפלים לאיחוד.
משטחים בתבניות סיליקון משומנות לארטיק מגנום, נועצים מקלות ארטיק ומקפיאים לילה.
מצפים בשוקולד:
למחרת ממסים שוקולד ומערבבים עם שמן. מעבירים את התערובת לכוס גבוהה.
טובלים כל ארטיק בציפוי (הציפוי יתקשה על הארטיק הקר תוך שניות).
שומרים במקפיא.
0 comments: