סמבוסק מלוואח במילוי בשר וגרגרי חומוס

2:14 AM Unknown 0 Comments

סמבוסק מבצק של מלוואח, שדרוג מקסים לסמבוסק המוכר
פשוט מאוד להכנה עם מצרכים בסיסיים שתמיד יש במקרר
מוגש באהבה.


מצרכים לארבעה סועדים:
4 עיגולי בצק של מלוואח
למילוי:
חצי ק"ג בשר בקר טחון
כוס גרגרי חומוס (משימורים)
בצל קצוץ דק
כף שמן
4 שיני שום כתוש
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
פלפל חריף קצוץ דק
מלח

אופן ההכנה:
אופן הכנת המילוי - במחבת רחבה, מטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את התבלינים, והפלפל החריף ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את הבשר והחומוס ומטגנים עד השחמה של הבשר.

אופן הכנה של הסמבוסק - מרדדים מעט את בצק המלוואח,  מניחים מתערובת הבשר על חצי מבצק המלוואח ומשאירים סנטימטר אחד חשוף, סוגרים את הסמבוסק עם החצי הריק, ומהדקים בקצוות באמצעות מזלג.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20 דקות עד שהצק פריך.
מוציאים ומגישים

0 comments: