אורז עם ירקות

12:49 AM Unknown 0 Comments

מתכון נפלא ובריא שהילדים ישמחו לאכול
מצוין לארוחת צהריים לפני השיעור בית, מוגש באהבה.

כוס וחצי אורז
3 וחצי כוסות מים רותחים
כוס אפונה משימורים
כוס פטריות קצוצות
גמבה אחת קצוצה דק
כוס תירס משימורים
בצל קצוץ
מעט שמן
מלח
פלפל

אופן ההכנה
תחילה מטגנים את הבצל עם הפטריות, התירס והגמבה עד השחמה ומניחים בצד.
בסיר עמוק מטגנים כדקה את האורז תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את האפונה, מערבבים ומוסיפים את המים.
מערבבים היטב ומרתיחים עד בעבוע.
מכסים במכסה עם נייר אלומניום או מגבת, מורידים לאש נמוכה ומבשלים כ20 דקות.
כאשר האורז רך מוסיפים לסיר את שאר הירקות שטוגנו במחבת ומערבבים היטב.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים למרכז השולחן



0 comments: