פטה כבד עוף

11:06 AM Unknown 0 Comments

מרכיבים
1/2 ק"ג כבד עוף טרי
2 בצלים גדול קצוץ דק
200 גר' מרגרינה
3 שיני שום כתושות
כף מרק עוף
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט


דרך הכנה :

מניחים את הכבדים על גריל חשמלי או על רשת הגריל בתנור שחומם מראש ל200 מעלות וצולים כ7-8 דקות (מטעמי כשרות)
מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים את הבצלים עד שמזהיבים מוסיפים את השום מטגנים דקה ומוסיפים את הכבדים הצלויים צולים כ3-4 דקות ומורידים מהאש.
במעבד מזון מניחים חצי מכמות את המרגרינה(חשוב שהיא לא תיהיה קרה), מוסיפים חצי מכמות הבצלים, הכבד והתבלינים וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד ללא גושים, כך גם עושים עם הכמות שנשארה.
יוצקים לתבנית של עוגת אינגליש קייק (תבנית ארוכה)
מניחים למקרר למספר שעות והפטה כבד מוכן,

 כדאי  להגיש על צנימים עם בצל ירוק חתוך גס

0 comments: