ספגטי בולונז

12:07 PM Unknown 0 Comments

מצרכים:
חבילת ספגטי
ליטר מים

לרוטב:
חצי ק"ג בשר מספר 2 טחון
1 בצל קצוץ דק
רבע כוס שמן זית
3 עגבניות מגורדות
חבילת רסק עגבניות (200 גרם)
כף פפריקה
4 שיני שום קצוצות
כפית אורגנו יבש
כפית מרק עוף
מלח
פלפל ירוק חריף קצוץ דק

אופן ההכנה:

מבשלים את הספגטי במים ומסננים.
בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את הבשר ומטגנים כ5 דקות תוך ערבוב, מוסיפים את השום והפלפל החריף ומטגנים כדקה.
מוסיפים את העגבניות והרסק ומרתיחים, מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומורידים לאש קטנה.
מבשלים כ10 דקות ומערבבים עם הספגטי.
מגישים חם

0 comments: