אורז עם שקדים ועשבי תיבול

אורז עם גיוון במיוחד לשבת הקדושה
מוגש באהבה.
מצרכים:
2 כוסות אורז פרסי
5 כוסות מים
1 בצל קצוץ דק
חצי כוס שקדים קלופים וחתוכים גס
כפית אורגנו
חופן פטרוזיליה
5-6 עלי נענע קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
בסיר עמוק מטגנים את הבצל עד שקיפות
מוסיפים את השום, השקדים, הנענע והפזרוזיליה ומטגנים כדקה נוספת
שותפים את האורז היטב ומוסיפים אותו לסיר, מטגנים כדקה נוספת
מוסיפים 5 כוסות מים רתוחות, מורידים לאש קטנה, מכסים את הסיר עם מכסה ומגבת ומבשלים 20 דקות על האש הכי נמוכה.מורידים מהאש מצננים מעט בלי להרים את המכסה, מערבבים ומגישים.

0 comments: