קרפ ריבת חלב

12:28 PM Unknown 0 Comments


קרפ צרפתי פריך במילוי ריבת חלב, שוקולד לבן ואגוזים, פינוק שלא נגמר.
מוגש באהבה.

מצרכים:
2 ביצים
25 גרם מרגרינה (לשימון המחבת)
500 מ"ל חלב
1 כוס קמח מנופה
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל

למילוי:
ריבת חלב איכותית
3 חטיפי מקופלת לבנה מפוררים
אגוזי מלך טחונים גס

אופן ההכנה:
בקערה עמוקה מערבבים את כל המצרכים היטב עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים.
משמנים מחבת רחבה היטב ובמצקת יוצקים את הבלילה למחבת על אש בינונית.
מפזרים את הבלילה במחבת באמצעות המצקת(החלק התחתון) בתנועות סיבוביות,
עד קבלת שכבה דקה של הבלילה שמכסה את כל שטח המחבת.
לאחר כ3 דקות כאשר יש בועות בבלילה הופכים את הקרפ ומטגנים כ2 דקות נוספות.
מניחים בצלחת שטוחה ומורחים כחצי מהקרפ בריבת חלב.
מפזרים מעט מקופלת ומעט אגוזי מלך ומגלגלים.

0 comments: