כנאפה - אטריות קדאיף מתוקות מטוגנות עם שלוש סוגי גבינות

כנאפה, הקינוח האהוב עליי,
מתיקות שאין כמוה עם נימוחות של גבינת עזים ומסקרפונה.
חשוב מאוד להשקיע במצרכים ולא לחפף, זה יחזור אליכם בענק.
מוגש באהבה
מצרכים:
300 גרם אטריות קדאיף
100 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם גבינת עזים
50 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם חמאה
רבע כפית כמון
50 גרם פיסטוקים טחונים
לסירופ הסוכר:
כוס סוכר
כוס מים
מכינים את סירופ הסוכר:
מניחים את המים והסוכר במחבת על אש בינונית תוך כדי ערבוב עד קבלת סירופ צמיגי.
יש לשים דגש שהסירופ לא מסמיך מדי ונשרף.
ממסים במיקרוגל את החמאה ביחד עם הכמון.
מניחים את אטריות הקדאיף בקערה ויוצקים עליהם את החמאה.
מערבבים את האטריות בחמאה בידיים עד שהאטריות מקבלות את צבע הכמון.
מניחים שני שליש מכמות האטריות באופן מסודר במחבת עגולה.
מניחים את הגבינות על האטריות ועליהם את שאר האטריות שנשארו בקערה ומהדקים היטב.
מבשלים על אש קטנה ובודקים כל כמה דקות את צבע האטריות.
כאשר האטריות שבתחתית המחבת זהובות ויפות הופכים את הכנאפה.
מטגנים מספר דקות ושוב בודקים את צבען של האטריות.
כאשר האטריות זהובות משני הצדדים מורידים את הכנאפה לצלחת הגשה.
יוצקים מסירופ הסוכר על הכנאפה ומפזרים פיסטוקים.
בתיאבון.

0 comments: