נקניקות בנוסח תאילנדי מוקפצות עם ירקות ורוטב צ'ילי

12:17 AM Unknown 0 Comments

תבשיל שאפשר להכין עם המצרכים שנמצאים במקרר,
קל ופשוט להכנה והילדים ממש אוהבים.
מוגש באהבה.

מצרכים:
300 גרם נקניקיות עוף חתוכות לפרוסות אלכסוניות 
4 תפוחי אדמה חתוכים לצ'יפסים עבים
פחית שימורים שח גזר גמדי
2 גמבות אדומות חתוכות גס
2 בצלים חתוכים גס
3 שיני שום חתוכות לפרוסות
שמן לטיגון עמוק
כף רוטב טריאקי
כף רוטב סויה
כפית חרדל
כפית דבש
כפית אבקת מרק עוף
מלח
פלפל


אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים שמן עמוק לטיגון (כ5 ס"מ גובה בערך)
מטגנים את תפוחי האדמה והבצל עד הזהבה, מורידים לצלחת עם נייר סופג ומכבים את האש.
במחבת רחבה או בווק צולים את הגמבות עד שהן רכות, מוסיפים את השום והגזר מטגנים כדקה ומוסיפים את הנקניקיות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, התבלינים והרטבים ומבשלי כ4 דקות נוספות על אש בינונית.
מורידים מהאש ומגישים.
  

0 comments: