מרק בצל משגע

מרק בצל, אליפות.
טעם מתקתק משגע, והריח מגיע גם לשכנים.
מומלץ להגיש עם קרוטונים.
מוגש באהבה
מצרכים:
5 בצלים גדולים קצוצים דק
50 גרם מחמאה
6 שיני שום כתוש
4 כפות שמן זית
צרור כוסברה קצוצה
כוס בירה לבנה
כף שטוחה של אבקת מרק עוף
2 כפות אבקת מרק בצל
מלח
פלפל
בסיר עמוק מחממים שמן זית.
כאשר השמן רותח (!) מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד הזהבה (חשוב לחכות עד שיזהיב)
מוסיפים את השום והמחמאה ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את המים, הבירה והתבלינים ומערבבים היטב.
מרתיחים ומורידים לאש בינונית.
מבשלים כ25 דקות.
מוסיפים את הכוסברה לקראת הסוף. מצננים מעט ומגישים.
מוסיפים את הכוסברה לקראת הסוף. מצננים מעט ומגישים.

0 comments: