סלט טורקי
סלט טורקי עם נשמה גדולה, כוכב אצלי במטבח, במיוחד בזכות השדרוג הנפלא של הזיתים השחורים.
מוגש באהבה.
2 בצלים קצוצים דק
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
2 כוסות זיתים שחורים שלמים
2 פלפלים אדומים (גמבה) חתוכים לקוביות
פלפל ירוק חריף חתוך דק
2 כפות שמן
2 כפות שמן זית
צרור כוסברה
כוס מים
כף פפריקה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ4 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות, שמן זית והתבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים כ45 דקות על אש נמוכה
מוסיפים את הזיתים והכוסברה ומבשלים כרבע שעה נוספת.
מורידים מהאש, מצננים במקרר ומגישים.


0 comments: