קציצות בקר - על האש

7:40 AM Unknown 0 Comments


הקציצה המושלמת, הסוד -השומן כבש ותבלין ראס אל חנות, שווה להשקיע. 
צריבה קטנה על האש ומשם לחצי פיתה עם טחינה וסלט.
מוגש באהבה אין סופית.

מצרכים:

1 ק"ג בשר מספר 2 טרי וטחון
100 גרם שומן כבש חתוך דק
צרור כוסברה קצוץ
בצל קצוץ דק
2 כפות מים
רבע כוס שמן
כפית ראס אל חנות/ בהרט
כף שטוחה של קינמון טחון
כפית כרכום
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
בקערה עמוקה מערבבים את כלל המצרכים.
מכסים בניילון נצמד ומניחים כשעה במקרר.
קורצים קציצות מהתערובת ובמחבת פסים או על המנגל צולים את הקציצה כ3 דקות מכל כיוון.
חשוב לא להפוך יותר מפעם אחת.
מכנסים את הקציצה לחצי פיתה עם מעט סלט ירקות וכף טחינה, בתאבון

0 comments: