לחג הסוכות - תבשיל כבש עם בצל

11:29 AM Unknown 0 Comments


ה - מתכון של אמא...
תבשיל כבש ומלא בצל שממלא את הבית בריח אינסופי וחשק לאכול ככה מהסיר בלי לחכות לארוחה.
התבשיל צריך סבלנות רבה ובישול ארוך על אש קטנה.
מומלץ מאוד לחג הסוכות -חג שמח לכולם.
מוגש באהבה.

מצרכים:

קילו וחצי צוואר כבש חתוך לפרוסות
5 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
כפית בהרט
פרח אניס
רבע כוס שמן
חצי כפית כורכום
כף סוכר
ליטר
מעט פלפל שחור
מלח
 
אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים ביחד עם הבצל.
מניחים את הבשר בסיר וצורבים מכל הכיוונים.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את כל התבלינים ומורידים לאש נמוכה.
מבשלים כשעתיים.
מורידים מהאש, מצננים ומגישים.
מגישים לצד אורז לבן

0 comments: