ביצה סקוטית

12:16 PM Unknown 0 Comments


ביצה סקוטית הגירסה הכשרה, ביצה רכה עטופה בבשר מטוגן בפירורי לחם.
מתכון מפתיע שחייב לאכול איך שהוא יוצא מהאש.
חוויה שללא ספק מוציאה מהשגרה.
מוגש באהבה. 

מצרכים:

6 ביצים טריות בגודל בינוני
חצי ק"ג בשר טרי וטחון
כף חרדל
2 ביצים טרופות 
100 גרם קמח
2 כוסות פירורי לחם
מלח
פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

בסיר עמוק עם מים רתוחים מבשלים את הביצים כ7 דקות בדיוק.
בינתיים בקערה עמוקה מערבבים את הבשר, החרדל והתבלינים עד קבלת תערובת אחידה.
קולפים את הביצים ועוטפים כל ביצה בתערובת הבשר.
מקמחים את הקציצה שנוצרה, טובלים בביתה ובפרורי לחם.
מטגנים בשמן עמוק כ3 דקות מכל עד השחמה.
מורידים לנייר סופג, מצננים מעט ומגישים.

0 comments: