המתכונים שלכם - גביניות לוהטות - יהודית נחמני

11:47 AM Unknown 0 Comments

מתכון לגביניות -מאפה גבינה מתוק שנשלח לנו ע"י הגולשת יהודית נחמני.
ניסינו את המתכון ויצא פריך, טעים ומרגש, מומלץ בחום ומוגש באהבה.

מצרכים

קילו קמח
שתי קפות שמרים יבשים
שקיק אבקת אפיה
4 ביצים
200 גרם מחמאה
כוס חלב
חצי כוס מים פושרים
כוס סוכר
שתיים סוכר וניל

מצרכים למלית הגבינה

שתי חבילות גבינה לבנה 9%
כף קורנפלור
אינסטנט פודינג בטעם וניל
רבע כוס סוכר
כפית סוכר וניל

אופן הכנת הבצק:

מנפים את הקמח לקערה
מוסיפים את השמרים והאבקת אפיה ומערבבים.
מוסיפים את הסוכר והסוכר וניל שוב מרבבים
מוסיפים את המחמאה הביצים וכוס חלב ומתחילים ללוש בידיים
מוסיפים מים פושרים, תחילה הבצק יהיה דביק, יש ללוש את הבצק עד קבלת בצק רך.
מתפיחים לעשרים דקות, לאחר מכן לשים שוב את הבצק ומתפיחים שוב כעשרים דקות.

אופן הכנת המלית
מערבבים בקערה את כלל מצרכים המלית עד קבלת תערובת אחידה, מכניסים למקרר לחצי שעה.

אופן הכנת המאפה:
חותכים את הבצק לחתיכות ומרדדים לצורת עיגולים בקוטר 12 ס"מ לערך.
ממלאים את העיגול במלית באמצעות כף
סוגרים בצורת כוכב עם ארבע קצוות סוגרים היטב (ראו תמונה)
מתפיחים כעשר דקות, מורחים ביצה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות אפיה.
מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר, מצננים ומגישים.



לידיעתכם :העשרים דקות התפחה ושוב חזרה לבצק ולישה  חשוב התפלה של עשרים דעת זו הפעולה שנותנת פריכות לעוגה יאפשר לעשות  אותה פעולה ללחם לכל מאפה זה מעולה


0 comments: