המתכונים שלכם - לחם פרנה מרוקאי - יניב יגולניצר

12:07 PM Unknown 0 Comments

לחם פרנה אליפות!
מתכון מקסים של הגולש יניב יגולניצר,
קל ופשוט להכנה, הטעם ביתי ומעודן
מוגש באהבה.

 מצרכים:

3 כוסות קמח לבן (כ 500 גרם)
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
1.5 כוסות מים פושרים
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים היבשים .
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד
מוסיפים את המים ומערבבים בכף. הבצק דביק מאוד , לא לדאוג.
מתפיחים כשעתיים ( שווה לחכות) .
מקמחים משטח ומוציאים את הבצק
מקמחים את הבצק ומחלקים ל 4 , לא ללוש בשום אופן!
משטחים את הכדורים ומניחים על תבנית משומנת
בתנור שחומם מראש למקסימום מעלות (250 מעלות)
 שמים בחלק התחתון ל 15 דקות ואז בחלק העליון

עד שניצרב כמו פיתה.

0 comments: