הום פרייז
מצרכים:
6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
שמן לטיגון עמוק
חצי כוס מיונז
50 גרם חמאה
3 שיני שום קצוצות
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות טריאקי
2 כפות סויה
מלח
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד הזהבה.
בינתיים ממיסים את החמאה, מוסיפים לה השום, את שאר התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המיונז לרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
מסננים את תפוחי האדמה לסיר אחר מוסיפים את הרוטב לתפוחי האדמה ומערבבים בעדינות.
6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
שמן לטיגון עמוק
חצי כוס מיונז
50 גרם חמאה
3 שיני שום קצוצות
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות טריאקי
2 כפות סויה
מלח
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד הזהבה.
בינתיים ממיסים את החמאה, מוסיפים לה השום, את שאר התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים את המיונז לרוטב ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
מסננים את תפוחי האדמה לסיר אחר מוסיפים את הרוטב לתפוחי האדמה ומערבבים בעדינות.


0 comments: