פירה תפוחי אדמה (חלבי)

3:14 AM Unknown 0 Comments

פירה תפוחי אדמה, רך ונימוח, קל ופשוט להכנה.
מושלם לארוחת צהריים לילדים האהובים.
מוגש באהבה.

מצרכים:
6-8 תפוחי אדמה אדומים (מי שלא אוהב את הקליפה ניתן לקלוף)
ליטר וחצי מים
50 גרם חמאה
2 שיני שום כתוש
מלח
פלפל
לקישוט:
בצל ירוק קצוץ דק
חופן עירית
אופן ההכנה:

שוטפים את תפוחי האדמה היטב.
מבשלים את תפוחי האדמה במים, אם המים לא מכסים את תפוחי האדמה בסיר להוסיף מים עד כיסוי.
כאשר התפודים רכים מאוד( לבדוק באמצעות סכין ) מורידים מהאש, מסננים ומצננים מעט.
בינתיים בסיר עמוק מטגנים את שיני השום בחמאה כדקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והמלח לסיר עם החמאה ומתחילים למעוך בעדינות עם כלי מתאים.
כאשר מתקבל פירה אחיד ללא גושים מגישים בצלחת ומקשטים בבצל ירוק

0 comments: