ירקות בטמפורה
חטיף אסיאתי משגע, מצרכים פשוטים ונגישים, הכנה קלה ופשוטה והטעם נפלא.מוגש באהבה ענקית.
מצרכים:
1 גזר חתוך לגפרורים
2 מלפפונים חתוכים לרצועות
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 בטטה חתוכה לרצועות
שמן לטיגון עמוק
מצרכי הטמפורה
1 ביצה
1 כוס מים קרים
1 כוס קמח רגיל
כפית אבקת מרק עוף
מעט מלח
מעט פלפל שחור
כוס פאנקו - פירורי לחם יפנים (לא חובה)
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הביצה, התבלינים, המים והקמח עד קבלת מרקם אחיד.
בצלחת שטוחה מפזרים את הפאנקו.
מחממים שמן בסיר עמוק כ5 ס"מ גובה.
טובלים את הירקות בבלילה, לאחר מכן מצפים בפאנקו ומכניסים לטיגון עמוק כ5 דקות עד הזהבה.
מורידים לצלחת עם נייר סופג.
מצננים מעט ומגישים

0 comments: