תפוח אדמה מוקרם אפוי בתנור

12:30 PM Unknown 0 Comments

מתכון מעולה לחג השבועות, מצרכים בסיסים וטעם משגע.
מוגש באהבה.

מצרכים:

5 תפוחי אדמה גדולים לא מקולפים
200 גרם גבינה מוצרלה מגורדת
2 בצלים ירוקים קצוצים
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

מכסים כל תפוח אדמה בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות כחצי שעה.
מוציאים את תפוחי אדמה מהתנור, מורידים את הנייר כסף, חוצים את לחצי ומפזרים גבינה ומעט בצל ירוק מעל תפוח האדמה.
אופים שוב כ10 דקות, מוציאים ומגישים חם.

0 comments: