לשבועות - אבוקדו מוקרם

1:33 PM Unknown 0 Comments

אבוקדו מוקרם
 
מצרכים:
 4  אבוקדו
2 עגבניות(או מעט מטבוחה ביתית)
100 גבינה בולגרית
100 גרם גבינה צהובה
2 גבעולי בזיליקום
3 גבעולי עירית
מלח פלפל לבן
אופן ההכנה:

קולפים את האבוקדו וחוצים לשניים
מגרדים את העגבנייה בקערה,מפוררים את הגבינה הבולגרית ומוסיפים.
קוצצים את העירית והבזיליקום מוסיפים לקערה ומערבבים,ממליחים ומפלפלים.
ממלאים את בטן האבוקדו מניחים בתבנית אפיה מפזרים מעל גבינה צהובה.
אופים עד להשחמת הגבינה ,כ 5-10 דקות.

בתיאבון.

0 comments: