לשבועות - עוגת גבינה קלאסית
עוגת גבינה לאופים מתחילים, קלה ופשוטה להכנה והטעם משגע.
מוגש באהבה.
מצרכים:
3 ביצים
חצי כוס קמח
גביע שמנת חמוצה 250 גרם
גביע גבינה לבנה 250 גרם
כפית תמצית וניל
כוס סוכר חום
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
מקציפים בקערת המיקסר במהירות בינונית את הביצים והסוכר.
מערבבים בקערה את הגבינות ואת שאר מצרכי העוגה.
מקפלים את תערובת הגבינות לביצים המוקצפות.
בתבנית בקוטר 26 (עדיף מסליקון) מניחים את תערובת העוגה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ40 דקות.
מכניסים קיסם לעוגה אם הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה.
מוציאים, מצננים, ומגישים.
מוגש באהבה.
מצרכים:
3 ביצים
חצי כוס קמח
גביע שמנת חמוצה 250 גרם
גביע גבינה לבנה 250 גרם
כפית תמצית וניל
כוס סוכר חום
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
מקציפים בקערת המיקסר במהירות בינונית את הביצים והסוכר.
מערבבים בקערה את הגבינות ואת שאר מצרכי העוגה.
מקפלים את תערובת הגבינות לביצים המוקצפות.
בתבנית בקוטר 26 (עדיף מסליקון) מניחים את תערובת העוגה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ40 דקות.
מכניסים קיסם לעוגה אם הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה.
מוציאים, מצננים, ומגישים.


0 comments: