תפוחי אדמה בעשבי תיבול אפויים בתנור

מתכון חביב ופשוט להכנה, ארוחת ערב מצוינת לצד יין לבן ואיכותי
מוגש באהבה.
10-12 תפוחי אדמה קטנים
7-8 פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
5 שיני שום כתוש
30 גרם חמאה
כף שמן זית
כפית אורגנו יבש
בצל ירוק קצוץ
גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
במחבת רחבה מטגנים את הפטריות והבצל ירוק בחמאה.
מוסיפים את השום ומטגנים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים את השמן זית ומטגנים את תפוחי האדמה והאורגנו כמספר דקות עד הזהבה של תפוחי האדמה.
מעבירים לתבנית חסינת חום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כחצי שעה.
מוציאים את התבנית, מפזרים גבינה מעל תפוחי האדמה ואופים כ7 דקות נוספות.
0 comments: