כשר לפסח: לחמניות פריכות

1:23 PM Unknown 0 Comments

המתכון הכי מבוקש של פסח, פשות קלי קלות והטעם בייתי ומשגע
מוגש באהבה.

2 כוסות
מים
חצי כוס שמן
כפית סוכר
2 כוסות קמח מצה
כפית אבקת אפיה
5 ביצים בגודל L
כפית שטוחה של מלח

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הקמח והאבקת אפיה ומניחים בצד.
בסיר קטן מרתיחים את השמן עם הסוכר והמלח עד רתיחה מורידים מהאש, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד קבלת בצק דביק.
מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
יוצרים כדורי קטנים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ10 דקות.

0 comments: