עוף עם בצל
מוגש באהבה.
מצרכים:
1 ק"ג כרעיים ושוקיים של עוף 3 בצלים גדולים חתוכים לעיגולים
2 כוסות מים
כף שמן
כפית כמון
חצי כפית כורכום
כף שטוחה של פפריקה מתוקה
כף גרגרי כפלפל אנגלי
3 עלי דפנה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר עמוק ומטגנים את הבצל ביחד עם העוף עד השחמה, חשוב לצרוב את העוף מכל הכיוונים.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את המים, מרתיחים ומורידים לאש נמוכה.
מבשלים כ35 דקות בודקים באמצעות מזלג או סכין האם העוף רך.
מכבים את האש מצננים מעט ומגישים.
בתאבון.
0 comments: