טאפס עגבניות

1:53 PM Unknown 0 Comments

טאפס, אנטיפסטי, מתאבן או נשנוש, לא משנה השם העיקר הטעם....
עגבניות שרי על לחם קלוי ושמן זית, מנה ראשונה שמשדרגת כל אירוע משפחתי
מוגש באהבה
מצרכים:

חצי כיכר לחם שחור פרוס 
חצי כוס שמן זית
6 שיני שום
חצי סלסלה של עגבניות שרי
מלח 
פלפל
חופן עליי נענע


אופן ההכנה:

פורסים כל פרוסת לחם לחצי וקולים בטוסטר או בתנור
חותכים את העגבניות שרי לרבעים, ממליחים, מפלפלים, ומניחים בצד.
מערבבים את שיני השום והשמן זית ומורחים על כל פרוסת לחם בנדיבות.
מניחים מעט מהעגבניות על כל פרוסה ובוזקים מעט שמן על העגבניות.
מקשטים עם עלה נענע
מגישים למרכז השולחן.

0 comments: