שניצל אליפות
המתכון של אורי לוי בעלים של משאית אוכל בניו יורק
חובה!!!!! לנסות....
מוגש באהבה.
1 וחצי כוסות פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
2 ביצים
כף גדושה של אבקת מרק עוף
3 שיני שום כתוש
חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס
2 כפיות חרדל
כף רוטב סויה
מלח
בקערה מערבבים היטב את הביצים, אבקת מרק עוף, שום כתוש, צ'ילי, סויה וחרדל, מעבירים את התערובת לצלחת שטוחה.
בצלחת נוספת מניחים את פירורי הלחם.
מחממים מחבת על אש בינונית כאשר המחבת חם מניחים שמן לטיגון עמוק עד שגובהו מגיע ל5 ס"מ גובה.
כאשר השמן חם טובלים חזה עוף בתערובת הביצים ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים במחבת, מטגנים כ4 דקות עד שמזהיב והופכים.
לאחר טיגון של הצד השני כ4 דקות מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
סופגים את השמן ומעבירים לצלחות הגשה, מגישים עם לימון וקטשופ לצד צ'יפס
0 comments: