שקשוקה ברוטב פיקנטי
מוגש באהבה.
3 עגבניות מגורדות
1 בצל קצוץ דק
100 גרם עגבניות מיובשות
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית צ'ילי גרוס
2 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
צרור כוסברה
מלח
אופן ההכנה:
במחבת רחבה מטגנים את הבצל בשמן זית עד זהבה
מוסיפים את העגבניות המיובשות והשום ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את העגבניות הטריות ומרתיחים.
יוצרים גומה ברוטב באמצעות כף ומוזגים בזהירות את הביצה לגומה, כך עושים עם כל הביצים.
מבשלים כ20 דקות על אש נמוכה עד שהלבן של הביצה מתקשה, מוסיפים את צרור הכוסברה.
בתאבון.


0 comments: