גיוזה - כיסוני עוף אסיאתים

12:32 PM Unknown 0 Comments

לבצק:
200 גרם קמח לבן מנופה
חלמון אחד מביצה בגודל L
חצי כוס מים
קורט מלח

למילוי:
250 גרם חזה עוף טרי
רבע קרוב לבן קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
1 גזר קצוץ דק
2 גבעולי בצל ירוק
חצי כפית צ'ילי גרוס
מלח
כף שמן סויה
חצי כף חומץ אורז(לא חובה)
אופן ההכנה

הכנת הבצק: מניחים את כלל המצרכים במיקסר מתחילים לערבב ומוסיפים את המים בהדרגה עד קבלת בצק אחיד ולא דביק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
בינתיים מכינים את המילוי:
מכניסים את כלל מצרכי המילוי למעבד מזון וטוחנים גס.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים עד קבלת בצק בעובי 3 מ"מ
קורצים עיגולים בקורצן או באמצעות כוס.
מניחים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול מרטיבים מעט את קצוות הבצק וסוגרים בצורת חצי ירח, מהדקים באמצעות מזלג בקצוות.
מחממים מעט שמן במחבת רחבה ומטגנים צד אחד של הגיוזה עד השחמה.
מוסיפים חצי כוס מים, מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
הופכים את הגיוזות ומטגנים שוב עד השחמה.
מגישים חם לצד רוטב סויה

0 comments: