חומוס ביתי

12:55 PM Unknown 0 Comments

חומוס ביתי משגע, קל וממש פשוט להכנה
תוקפו במקרר 3 ימים אז כדאי להכין כאשר ממש רעבים....

1/2 קילו גרגירי חומוס קטנים שהושרו במשך הלילה
2 ליטר מים לבישול החומוס
כפית שמן זית
כוס וחצי טחינה גולמית
4 שיני שום
כוס וחצי מים
כפית שטוחה מלח
מיץ מחצי לימון


אופן ההכנה:
מרתיחים את המים עם החומוס, לאחר הרתיחה מוציאים את הקצף המלוכלך שנוצר.
מבשלים כשעה וחצי על אש בינונית עד שהחומוס ממש רך
מסננים ומצננים לטמרטורת החדר.
מכניסים את כלל המצרכים למעבד מזון וטוחנים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
מעבירים לקערה, מקשטים במעט פפריקה
מגישים לצד פיתה חמה

0 comments: