פחזניות ממולאות בקצפת וניל
פחזניות מדהימות, פריכות ופשוטות להכנה
במילוי רך של קצפת וניל.
תודה לנאוה מלכה על המתכון וההסבר הנעים.
כוס קמח מנופה
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
כוס חלב
רבע כפית מלח
3 ביצים בגודל L
לקצפת:
חבילת שמנת מתוקה
חצי כוס אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
בסיר עמוק מרתיחים את החלב והחמאה ביחד עם הסוכר והמלח.
מכבים את הגז, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד קבלת בצק בעל מרקם אחיד.
מעבירים את הבצק לקערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה עד שיוצאים כל האדים מהבצק.
ממשיכים לערבב במהירות חלשה, מוסיפים ביצה וכאשר הביצה מתערבבת היטב בבצק מוסיפים ביצה נוספת, כך עושים גם עם הביצה השלישית.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים פחזניות בתבנית חסינת חום כ20 דקות.
חשוב לא לפתוח את התנור עד סיום האפיה, כאשר הסתיימו 20 הדקות יש לפתוח מעט את דלת התנור והחזיק אותה עם קרש או כף עץ למשך 5 דקות להתייבשות כאשר התנור עדין דולק.
לקצפת:
מקציפים את כלל המצרכים במיקסר עד קבלת קצפת אחידה.
ממלאים את הפחזניות באמצעות שק זילוף.
במילוי רך של קצפת וניל.
תודה לנאוה מלכה על המתכון וההסבר הנעים.
כוס קמח מנופה
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
כוס חלב
רבע כפית מלח
3 ביצים בגודל L
לקצפת:
חבילת שמנת מתוקה
חצי כוס אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
בסיר עמוק מרתיחים את החלב והחמאה ביחד עם הסוכר והמלח.
מכבים את הגז, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד קבלת בצק בעל מרקם אחיד.
מעבירים את הבצק לקערת המיקסר ובעזרת וו גיטרה עד שיוצאים כל האדים מהבצק.
ממשיכים לערבב במהירות חלשה, מוסיפים ביצה וכאשר הביצה מתערבבת היטב בבצק מוסיפים ביצה נוספת, כך עושים גם עם הביצה השלישית.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים פחזניות בתבנית חסינת חום כ20 דקות.
חשוב לא לפתוח את התנור עד סיום האפיה, כאשר הסתיימו 20 הדקות יש לפתוח מעט את דלת התנור והחזיק אותה עם קרש או כף עץ למשך 5 דקות להתייבשות כאשר התנור עדין דולק.
לקצפת:
מקציפים את כלל המצרכים במיקסר עד קבלת קצפת אחידה.
ממלאים את הפחזניות באמצעות שק זילוף.

0 comments: