רוטב עגבניות לוהט לפסטה או לפיצה

11:58 AM Unknown 1 Comments

5 עגבניות טריות חצויות
100 גרם רסק עגבניות
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום
30 גרם חמאה
כף פפריקה מתוקה
רבע כוס שמן זית
כף אורגנו יבש
מלח
חצי כפית צ'ילי חריף


אופן ההכנה:

בסיר עמוק מטגנים את הבצל בחמאה.
בינתיים מגרדים עגבניות בפומפיה ומניחים בצד.
כאשר הבצל שקוף מוסיפים את השמן זית והשום ומטגנים כ2 דקות נוספות
מוסיפים את רסק העגבניות והפפריקה ומערבבים היטב.
מוסיפים את העגבניות והאורגנו ומבשלים כ7 דקות נוספות.

1 comment: