פשטידת תרד ספיישל
פשטידת תרד ספיישל במיוחד לאנשים שאני אוהב.מומלץ בחום ומוגש באהבה.
2 בצלים קצוצים דק
50 גרם חמאה
חבילת עלי תרד שטופים וחתוכים (400 גרם)
גביע גבינה לבנה (500 גרם)
200 גרם גבינה מגורדת
1/3 כוס קמח
4 ביצים בגודל L
4 שיני שום כתושות
כפית אבק מרק עוף
מלח
פלפל טחון
אופן ההכנה:
במחבת רחבה מטגנים בחמאה את הבצלים עד שקיפות.
מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את התרד ומטגנים 2-3 דקות.
בקערת עמוקה מניחים את שאר מצרכי הפשטידה.
מוסיפים את עלי התרד ומערבבים היטב.
מכניסים לתבנית עגולה בקוטר 26 (משומנת במעט חמאה) לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ30 דקות.

0 comments: