פילה סלמון ברוטב יין לימון ושום
מתכון מצוין לארוחה רומנטית וללא המון השקעה.חמיצות עם חריפות מאוזנת שבאה בטוב בצלחת
מוגש באהבה.
4 פילה סלמון
50 גרם מחמאה
לרוטב:
כוס יין לבן
6 שיני שום כתושות
יין לבן יבש
בצל ירוק חתוך גס
מיץ מחצי לימון
חצי לימון חתוך לפרוסות ללא קליפה.
מלח
חצי כפית צ'ילי חריף
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי הרוטב היטב.
מחממים מעט(מאוד) שמן במחבת פסים וצורבים את הפילה תחילה על הצד של העור.
לאחר כ 4 דקות הופכים את הפילה וצורבים כ 4 דקות נוספות ובוזקים את הרוטב מעל הדגים ומטגנים כמספר דקות נוספות.
מורידים מהאש ומגישים לצד אורז לבן

0 comments: