סלט בטטה
סלט בטטה, מנה קלילה שעושה שמח,מגיע בכמה גרסאות שונות
הפעם בגרסה עם בצל ירוק וכוסברה .
מוגש באהבה!
חומרים:
1 ק"ג בטטות מקולפות וחתוכות קוביות גסות
2-3 כפות שמן זית
מלח
פלפל גרוס
לרוטב:
2 כפיות מים
4 כפיות חרדל
2כפיות דבש
2 כפיות שמן זית
להגשה:
4 בצלים ירוקים פרוסים
צרור כוסברה
אופן ההכנה:
מערבבים את הבטטות עם השמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 30 דק' או עד שהבטטות רכות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
בקערת הגשה מערבבים את הבטטות עם הבצל הכוסברה.
בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב
מוזגים את הרוטב באופן נדיבב על הסלט.
בתאבון

0 comments: