קציצות בקר ברוטב אדום
לקציצות:

1 קג`בשר טחון
בצל קצוץ גס
תפו"א קטן מגורר דק
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
חצי כפית כמון
כפית שטוחה מלח
פלפל
לרוטב:
4-5 עגבניות טריות
כף פפריקה מתוקה
4 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן
כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כורכום
פלפל
מלח
1 וחצי כוס מים
2-3 עגבנית מרוסקות
אופן ההכנה
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ,
מכינים כדורים ומטגנים היטב במחבת עם שמן.
בסיר גדול מחממים 1/4 כוס שמן ,מוסיפים את העגבניות כשאר הם חתוכות לקוביות קטנות, את השום והתבלינים ומבשלים היטב כ-3-4 דק'
כאשר הרוטב נראה מוכן מכניסים את הקציצות .
מיד אחר כך שופכים כוס ורבע מים ומביאים לרתיחה.מכסים ומעבירים לאש נמוכה למשך 20 דק`.
מגישים למרכז השולחן
שיהיה לשובע
1 קג`בשר טחון
בצל קצוץ גס
תפו"א קטן מגורר דק
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
חצי כפית כמון
כפית שטוחה מלח
פלפל
לרוטב:
4-5 עגבניות טריות
כף פפריקה מתוקה
4 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן
כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כורכום
פלפל
מלח
1 וחצי כוס מים
2-3 עגבנית מרוסקות
אופן ההכנה
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ,
מכינים כדורים ומטגנים היטב במחבת עם שמן.
בסיר גדול מחממים 1/4 כוס שמן ,מוסיפים את העגבניות כשאר הם חתוכות לקוביות קטנות, את השום והתבלינים ומבשלים היטב כ-3-4 דק'
כאשר הרוטב נראה מוכן מכניסים את הקציצות .
מיד אחר כך שופכים כוס ורבע מים ומביאים לרתיחה.מכסים ומעבירים לאש נמוכה למשך 20 דק`.
מגישים למרכז השולחן
שיהיה לשובע

0 comments: