תבשיל כבש וערמונים
מנה נהדרת
שילוב של בשר רך ונימוח
עם ערמונים פריכים וארומה של שום
מומלץ לכל ארוחה חגיגית
מוגש באהבה
מצרכים
500 גרם כבש
3 כפות שמן זית
1 כוס ציר בקר
2 ראשי שום שלמים
10 שיני שום קלופים
1 כוס ערמונים קלוף
5 בצלצלים קטנים קלופים
2 גבעולי כרפס קצוצים
1 כף סויה
1/4 כוס סילאן
מלח פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מטגנים את הכבש עד להשחמה.
מוסיפים את הבצלצלים שיני השום הקלופים וראשי השום השלמים.
ואת הציר הבקר הסויה והסילאן יחד עם הערמונים,
מפזרים מעל את עלי הכרפס ומבשלים כשעה .
לא מערבבים את הסיר בעזרת כף, אלה לסובב את תוכן הסיר בעזרת הידיות.
כך שהשום והבצל לא ימעכו.
בתיאבון!.
0 comments: