תפוח אדמה מוקרם ברוטב שמנת פטריות

12:55 PM Unknown 0 Comments

תפוח אדמה לוהט שעכשיו יצא מהתנור
עם גבינה רותחת ומבעבעת, ביס עם פורטבולו ושמנת

תענוג היסטרי בפשטות.
מוגש באהבה !

מצרכים:
4 תפוחי אדמה
1/2 מיכל שמנת לבישול
2 כוסות פטריות שמפניון ופורטבולו
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור
 כוס גבינת מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

מבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות. פורסים לפרוסות ומסדרים בתבנית חותכים את לפרוסות גסות את הפטריות ומסדרים גם כן בתבנית..שופכים את השמנת המתוקה על תפוחי האדמה ומתבלים במלח ופלפל. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-15 דק' לאחר מכן מוציאים ומפזרים באופן שווה גבינת מוצרלה על על תפוחי האדמה מחזירים לתנור ואופים כ10 דק' נוספות בתאבון!

0 comments: