מרק עגבניות חורפי
מרק עגבניות חורפי עם המון טעם, המון ריח
ובעיקר עם
המון בריאות .
מתכון שיעשה לכם חם בגוף ובנשמה.
שיהיה בתאבון
מוגש באהבה.
מרכיבים:
1 ק"ג עגבניות טריות
חצי בצל
2 שיני שום קצוצות
1.5 מים
2 כפות מרק עוף
מלח פלפל
בזיליקום
שמן זית
4 עלי נענע
אופן ההכנה:
יוצרים בתחתית כל עגבניה צורה של פלוס ומכניסים למים רתוחים 3 דק' ולאחר מכן מכניסים למים עם קרח למשך דקה, תהליך זה יוצר קילוף קל ופשוט של העגבניה, לאחר מכן קולפים וחותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
מכניסים את העגבניות את השום וחצי כוס שמן זית לסיר שאותו מניחים על אש בינונית ומערבבים כמה דקות.
בסיר נפרד יוצקים מים ומוסיפים להם את אבקת העוף מערבבים היטב מוסיפים לסיר עם העגבניות ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום וממשיכים בבישול בסיר עם מכסה עוד שעה. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים עלי בזיליקום טריים, ובעזרת מיקסר יד הופכים את התבשיל לעיסה אחידה. מגישים בצלחת עמוקה ובוזקים שמן זית מוסיפים נענע לקישוט
בתאבון .
ובעיקר עם
המון בריאות .
מתכון שיעשה לכם חם בגוף ובנשמה.
שיהיה בתאבון
מוגש באהבה.
מרכיבים:
1 ק"ג עגבניות טריות
חצי בצל
2 שיני שום קצוצות
1.5 מים
2 כפות מרק עוף
מלח פלפל
בזיליקום
שמן זית
4 עלי נענע
אופן ההכנה:
יוצרים בתחתית כל עגבניה צורה של פלוס ומכניסים למים רתוחים 3 דק' ולאחר מכן מכניסים למים עם קרח למשך דקה, תהליך זה יוצר קילוף קל ופשוט של העגבניה, לאחר מכן קולפים וחותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
מכניסים את העגבניות את השום וחצי כוס שמן זית לסיר שאותו מניחים על אש בינונית ומערבבים כמה דקות.
בסיר נפרד יוצקים מים ומוסיפים להם את אבקת העוף מערבבים היטב מוסיפים לסיר עם העגבניות ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום וממשיכים בבישול בסיר עם מכסה עוד שעה. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים עלי בזיליקום טריים, ובעזרת מיקסר יד הופכים את התבשיל לעיסה אחידה. מגישים בצלחת עמוקה ובוזקים שמן זית מוסיפים נענע לקישוט
בתאבון .


0 comments: