כבד עוף פיקנטי ברוטב עגבניות ופלפלים.

11:09 AM Unknown 0 Comments


כבד עוף עם חריפות קלה מלווה בפלפלים, עגבניות ובצל
מתכון מנצח קל ופשוט להכנה
מוגש באהבה.

מצרכים:

1קילו כבד עוף טרי ונקי.
2 גמבות אדומות חתוכות לגפרורים
3 עגבניות חתוכות לקוביות.
2 בצלים חתוכים גס.
1 בצל ירוק
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות.
1 כפית פפריקה מתוקה.
חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס.

אופן ההכנה:

תחילה מחממים תנור ל180 מעלות מניחים על רשת וצולים את הכבד בגריל כ30 דק'(מטעמי כשרות)
לאחר כרבע שעה תוך כדי שהכבד בתנור, מחממים שמן זית במחבת רחבה .
אחרי שהשמן חם מוסיפים את הבצלים והגמבות.
לאחר כ3 דק' כאשר הבצל שחום והגמבות רכות מוסיפים את העגבניות, השום והתבלינים
ומבשלים כ7דק' נוספות על אש נמוכה.
מוציאים את הכבד מהתנור (יש לבדוק שהוא עשוי היטב)
ומוסיפים אותו למחבת מערבבים היטב מבשלים כ2 דקות נוספות.
מורידים מהאש ומפזרים בצלחות

בתאבון

0 comments: