פנקייק שוקולד צ'יפס
מתכון משודרג לפנקייק האהוב והמוכר, כיף לאכול שבבי השוקולד חמים ונמסים בפה.ממוגש באהבה.
2 כוסות קמח מנופה
2 כפות סוכר
2 ביצים
2 כוסות חלב
3 כפות שמן
כפית תמצית וניל
כוס שבבי שוקולד צ'יפס
מעט חמאה לשימון המחבת
אופן ההכנה
מערבבים את כלל המצרכים היטב עד קבלת בלילה אחידה וללא גושים.
על אש בינונית משמנים מחבת רחבה, יוצקים למחבת מהבלילה באמצעות מצקת ויוצרים עיגול רחב.
מטגנים על אש בינונית כ3 דקות לערך וכאשר נוצרים חורים קטנים בבלילה ניתן להפוך ולטגן כ3 דקות נוספות.
מגישים עם רוטב שוקולד/ ריבת חלב/רוטב מייפל.

0 comments: