זיכרון ילדות - תפוחים מסוכרים
זיכרון הילדות שלי, מקל ועליו תפוח מתוק ואדום.
בחיפושיי אחרי המתכון המדהים הזה מצאתי סרטון מקסים ביו טיוב שמסביר בפשטות איך להכין תפוחים מסוכרים טעימים להפליא, בנוסף תפוחים בקרמל ובוטנים ותפוחים בשוקולד וקוקוס.צפייה מהנה.
6 תפוחי עץ ירוקים מסוג גרנד סמית
6 מקלות עץ/ מקלות ארטיק
כוס וחצי סוכר
כוס סירופ תירס
כוס מים
חצי כף צבע מאכל אדום
אופן ההכנה:
מרתיחים את התפוחים מספר דקות ומניחים בצד
מרתיחים את הסוכר, המים והסירופ תירס כ200 דקות עד קבלת מרקם צמיגי.
מוסיפים את הצבע מאכל ומערבבים היטב.
טובלים בזריזות את התפוחים ומניחים על נייר אפיה שהוכן מראש.
מצננים כשעתיים ואוכלים עם הילדים.

0 comments: