פילה בקר ברוטב דבש ופלפל

1:55 AM Unknown 0 Comments

מתכון קלאסי לארוחה רומנטית, מינימום השקעה והתשואה ענקית
תוכלו לבחור איזה נתח בשר שתאהבו, פילה אנריקוט או סינטה,
ההמלצה שלי: לכו על הפילה לצד יין אדום איכותי
מוגש באהבה ענקית.

מצרכים לשני סועדים:

שתי פרוסות פילה בקר/ סינטה / אנטריקוט במשקל 250 גרם כל אחת
50 גרם שומן כבש קצוץ דק דק.

לרוטב:
כפית פלפל שחור גרוס (לא טחון)
1 כף שמן זית
3 כפיות דבש
כפית סילאן
שתי שיני שום כתוש
מלח

מערבבים את כלל מצרכים הרוטב ומינים בצד.

מחממים מחבת פסים מטפלון (ללא שמן) צולים את הפילה ביחד עם שומן הכבש כ4 דקות והופכים.
לאחר כ3 דקות במהלך הצליה השניה מיוצקים את הרוטב וממשיכים לצלות כדקה נוספת.
מורידים מהאש ומגישים

0 comments: