רביולי בטטה ברוטב רוזה - שמנת עגבניות
מתכון חלבי מנצח לארוחת ערב חגיגית, שילוב של בטטה, עגבניות ושמנת משמעותו - קדימה למטבח.מוגש באהבה.
מצרכים ל4 מנות:
שתי חבילות רביולי במילוי בטטה.
לרוטב:
ליטר וחצי מים (לבישול הרביולי)
שתי חבילות שמנת לבישול 15 % שומן
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
30 גרם חמאה
חצי כוס יין לבן
חבילה קטנה של רסק עגבניות( 100 גרם)
שתי עגבניות מגורדת בפומפיה
כפית פפריקה אדומה
כפית פפריקה אדומה
מלח
פלפל
מבשלים:
מבשלים את הרביולי במים רתוחים ומניחים בצד.
בינתיים מחממים סיר רחב ומטגנים את הבצל בחמאה עד שקיפות.
מטגנים את השום כדקה, מוסיפים את העגבניה ומבשלים כ3 דקות נוספות.
מוסיפים את רסק והיין ומערבבים היטב.
מוסיפים את השמנת, מרתיחים, מורידים לאש נמוכה ומבשלים עד צמצום השמנת כ10 דקות לערך.
מורידים מהאש, מוסיפים את הרוטב לרביולי ומערבבים בעדינות על מנת לא לבור את הרביולי
מוגש באהבה.

0 comments: