ההמוברגר שלי

12:59 PM Unknown 0 Comments

ביג ניו יורק, אמריקן טקסס או פשוט קציצת בשר, איך שלא תקראו לזה זה פשוט מדהים.
שילוש של בשר איכותי, תבלינים טובים ושומן כבש שנצלה על מחבת הפסים, גן העדן הפרטי שלי.
מומלץ להתאמץ מעט להשיג שומן אווז שמדרג את ההמבורגר פלאים
להגיש לוהט, מוגש באהבה.

מצרכים:

קילו בשר טחון טרי
50 גרם שומן כבש קצוץ דק
כף שומן אווז (לא חובה אך נחוץ)
צרור פטרוזיליה קצוץ
כף שמן
כפית צ'ילי יבש
מלח

אופן ההכנה:

בקערה עמוקה מערבבים היטב את כלל המצרכים
סוגרים בנייר נצמד ומשרים כשעה
יוצרים קציצות עגולות ושטוחות כ300 גרם כל אחת
מחממים מחבת פסים ללא שמן
צולים את הקציצה כ3 דקות מכל צד ומורידים מהאש
מגישים בלחמניה עם קטשופ, מיונז, עגבניות שרי ומלפפון חמוץ

0 comments: