כנפיים בסגנון אמריקאי

פריכות מעודנת, מומץ להגיש לצד בירה קפואה.
מוגש באהבה
מצרכים:
1 ק"ג
כנפיים חתוכות לחצאים
לבלילה:
1 כוס קמח מנופה
4 שיני שום כתוש
כף אבקת מרק עוף
1/3 כוס בירה לבנה
מלח
פלפל גרוס
לציפוי:
כוס פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
מבשלים את הכנפיים בסיר עם רותחים כרבע שעה על אש גבוהה.
בינתיים מכינים את הבלילה - מערבבים את כלל המצרכים עד קבלת מרקם אחיד.
מורידים את הכנפיים מהאש, מסננים ומצננים מעט.
מחממים את השמן בסיר עמוק.
טובלים את הכנפיים בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק עד הזהבה, מורידים, מסננים ומגישים.
בתאבון
0 comments: