חזה אווז מוקפץ

11:29 AM Unknown 0 Comments

מתכון אסיאתי קלאסי, טעים בטירוף ופשוט להכנה.
חמוץ, מתוק וחריף אחלה מתכון לארוחת צהריים.

300 גרם חזה אווז
2 חבילות אטריות נודלס
1 פלפל אדום חריף חתוך לפרוסות
חצי סלסלת פטריות שמפניון
2 בצלים ירוקים
2 כפות
מיץ לימון
4 שיני שום קצוצות
כף סוכר חום
חצי כוס יין לבן
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל

מבשלים את האטריות במים רותחים.
תחילה חותכים את האווז לרצועות ומטגנים את האווז בשמן זית, כאשר האווז שחום מכל הכיוונים מורידים מהאש ומניחים בצד.
במקביל מטגנים את שיני השום, הפטריות, הבצלים והפלפל.
מוסיפים את הסוכר, היין והרוטב סויה, מרתיחים ומוסיפים את האווז והנודלס ומקפיצים היטב.
מורידים לצלחת הגשה ומגישים למרכז השולחן.

0 comments: